Голосоутворюючий апарат Хронос АГ-2000

0 Рейтинг
9150 грн
Артикул: 0844
Апарат призначений для компенсації відсутніх голосових зв'язок. З ХРОНОС АГ-2000 ви зможете відтворювати звуки мови, розмовляти та спілкуватися з людьми.

Апарат призначений для компенсації відсутніх голосових зв'язок. З ХРОНОС АГ-2000 ви зможете відтворювати звуки мови, розмовляти та спілкуватися з людьми.

==================================================

All-line

Рекомендуємо познайомитися з найсучаснішими цифровими голосоутворюючими апаратами LABEX - тут ви знайдете і бюджетну модель Labex Digital, яка за своїми характеристиками ЦІНА/ЯКІСТЬ/МОЖЛИВОСТІ залишає далеко позаду найближчих конкурентів. А сама топова модель LABEX Inspiration – це витвір сучасних технологій!

==================================================

Голосотворчий апарат Хронос АГ 2000 дозволяє розмовляти механічним голосом людям, у яких видалено горло та голосові зв'язки. Механічні коливання горла голосоутворюючий апарат, при прикладанні апарата до горла, перетворює на звуки мови.

Легкий (150 грам) та маленький (3,7 см на 11,5 см) голосоутворюючий апарат Хронос є аналогом голосоутворювального апарату SERVOX (Німеччина) – визнаного світового лідера з виробництва голосоутворюючих апаратів. Виконаний з використанням імпортних комплектуючих, зібраний на високоточних верстатах з комп'ютерним керуванням, голосоутворюючий апарат Хронос 2000 АГ за якістю освіти голосу не поступається імпортним приладам. При цьому ціна на апарат Хронос у 2-3 рази нижча за імпортні аналоги.

Як працює голосоутворюючий апарат Хронос АГ 2000?

АГ 2000 Хронос - це голосоутворюючий апарат, призначений для компенсації функцій голосових зв'язок, втрачених в результаті операції з видалення гортані (ларингектомії) та часткової реабілітації голосу. Принцип роботи апарату АГ 2000 заснований на передачі звукових коливань, що виникають в резонаторних порожнинах рота, відтворюваних мембраною апарату і замінюють природні звукові коливання голосових зв'язок.

Хронос можна носити в руці або на шиї, в момент розмови апарат приставляється мембраною до горла. З допомогою мембрани апарату Хронос беззвучно, сказані з допомогою артикуляції фрази озвучуються голосно і виразно.

Як часто заряджати апарат голосоутворюючий Хронос?

У голосоутворюючий апарат вбудовано акумуляторну батарею, що дозволяє використовувати апарат до 15 годин без підзарядки.
Заряджання приладу здійснюється аналогічно зарядці стільникового телефону за допомогою зарядного пристрою, що входить в комплект, через мережу 220 В без необхідності від'єднання батареї від корпусу апарата, що підвищує надійність і міцність конструкції і дозволяє розмовляти навіть під час заряджання акумулятора. Час повного заряджання 10 годин.

 


У комплект поставки входить:
апарат ХРОСНОС АГ-2000
зарядний утрійство
пояс для носіння
паспорт та упаковка

Відео-урок "Як навчитися розмовляти з голосоутворюючим апаратом ХРОНОС АГ2000"

Залишити відгук

Будьте першим, хто лишить відгук ...
Перше: Оцініть товар. Виберіть оцінку від 0 (найгірше) до 5 зірок (найкраще).
Будь ласка, напишіть (короткий) відгук.... (мін. 0, макс. 2000 символів)

Набрані символи:

 

Відгуки

Ще немає відгуків